Pak dashuri për shumë gëzim.

post image

  Dy foto sa mjaftueshëm fjalë për të goditur rëndë realitetin e hidhur e shumë të prapambetur në të cilin po jetojmë “lumturisht” ne shqiptarët. Ndjej shumë inat dhe mllef tek shoh fëmijë që jetojnë çdo ditë në skamje, në pamundësi për të siguruar kushtet utilitare për jetesë, në rrethanat kur nuk merret asnjë masë ngaRead more

1 2 3 4