E veshur

post image

E fshehur nën një vello është Ajo. Ajo që ti je, e fshehur në përjetësi… Ështe një kohë e ashpër paksa, e ti po fajëson gjithçka përreth teje; njerëzit që të zhgënjyen, sistemet që të përbuzën e ndodhitë që të penguan. Por ç’është e vërteta, ti je e vetmja pengesë që duhet të kapërcesh. NdoshtaRead more

Hana kthen kokën prapa

post image

“Nga zjarri i votrës u shkëput një shkëndi dhe nëpër oxhak, u vërsul në liri, nëpër mes t’errsinës muer udhën e qiellës dhe në mes hyjve të natës zu vendin e Hanës” Shkëndija e Milloshit largohet pa ngurrim, ajo nuk tutet të zërë vend pranë yjeve, ajo bëhet Hanë e ndrit kurorën yjore. Ndriçimi iRead more