11:59

post image

Stop staring, Try and reach, almost there, but oh they fail, the hands don’t hold. You never got it, did you? Fingers touch, but hands don’t hold. Almost, remember? I predicted it all.   Stop staring, You’re scaring me, I’ll open my wings and fly away. Yes I have wings, you said it, mf.  Read more

Pesëshja e librave për t’u lexuar

post image

E di, nuk do më quani aspak cool apo trendy. Të lexosh libra nuk është diçka që njerëzit cool bëjnë. Mbase e teprova. Në fakt as unë nuk do ta konsideroja veten një lexues të rregullt, por gjithsesi kam arritur të krijoj një listë të librave që më kanë pëlqyer. Xha Gorioi i Balzakut, përRead more

Krishtlindjet më të bukura

post image

Çdo rrudhë në lëkurën e tyre mbartte një histori e cila ngulitej fort në memorien tonë. Ikëm me misionin për t’u bërë nipërit dhe mbesat e tyre në këto ditë festash. Qeshëm, qamë, kërcyem. U premtuam se do ti vizitonim prapë. Na premtuan se do të na mirëprisnin po njësoj. Nuk dua të shtoj mëRead more

Këngë që DUHET t’i dëgjoni! (Tetor – Nëntor 2016)

post image

Të gjithë ndonjëherë kemi nevojë për disa këngë të reja, sidomos në periudhën e ndërrimit të stinëve. Scribo sjell për ju çdo muaj një listë këngësh të ndryshme që mund t’i shtohen playlist-it tuaj. *hint* *klikoni titullin e këngës për ta dëgjuar në Youtube* Calvin Harris – My way  Melanie Martinez – Dollhouse  Drake ftRead more

Pak dashuri për shumë gëzim.

post image

  Dy foto sa mjaftueshëm fjalë për të goditur rëndë realitetin e hidhur e shumë të prapambetur në të cilin po jetojmë “lumturisht” ne shqiptarët. Ndjej shumë inat dhe mllef tek shoh fëmijë që jetojnë çdo ditë në skamje, në pamundësi për të siguruar kushtet utilitare për jetesë, në rrethanat kur nuk merret asnjë masë ngaRead more