Fjala kyç: vetëmjaftueshmëria.

post image

Ne, qeniet njerëzore, jemi krijesa të denja për ta gjetur lumturinë në mes të realitetit. Aftësia jonë për ta gjetur, njohur dhe përjetësuar atë ndjesi nuk buron nga asgjë dhe askush përveç nesh. Vetëmjaftueshmëria është shtysa kryesore drejt arritjeve. Të mjaftohesh me veten nuk do të thotë domosdoshmerisht të mjaftohesh me arritjet e tua. Përkundrazi,Read more