TOP 10 TV series që ne ju rekomandojmë!

post image

E kush nuk e ka gjetur ndonjëherë veten të mërzitur, duke ndënjur kot, duke kërkuar për dicka për të shtyrë kohën? Tv series duken të jenë një zgjidhje për të kaluar kohën e lirë gjatë pushimeve ose qoftë dhe gjatë fundjavave. Scribo sjell për ju një listë me serialet më të pëlqyer nga adoleshentet eRead more

Baba Lala

post image

Si fillim dua t’ju bëj me dije se ky shkrim do të ketë protagonistë shumë nga të afërmit e mi, duke filluar që nga gjyshi im Ramazani i cili nuk jeton më dhe pata fatin e keq që ta njihja vetëm për pak kohë. Së dyti, deklaroj para jush se kur të rritem, dua të kemRead more

Alegoria

post image

Foto e shkrepur në Vjenë. Shokët, shoqet dhe të afërm të tjerë mund ta kenë parë me dhjetëra herë, të më kenë dëgjuar po me dhjetëra herë duke folur për të, e madje, edhe ata që më njohin më pak mund ta kenë parë në profilin tim në Instagram. Në fakt, këtë foto e veçojRead more

1 2