You can’t go there by yourself

post image

I don’t know what exactly you thought when you read “there”, but does it even matter? Can you do anything all by yourself? Can you, in fact, lead yourself to a path no one or nothing ever showed you? Can you even create an idea of the right thing without something or someone pushing youRead more

Baba Lala

post image

Si fillim dua t’ju bëj me dije se ky shkrim do të ketë protagonistë shumë nga të afërmit e mi, duke filluar që nga gjyshi im Ramazani i cili nuk jeton më dhe pata fatin e keq që ta njihja vetëm për pak kohë. Së dyti, deklaroj para jush se kur të rritem, dua të kemRead more

Alegoria

post image

Foto e shkrepur në Vjenë. Shokët, shoqet dhe të afërm të tjerë mund ta kenë parë me dhjetëra herë, të më kenë dëgjuar po me dhjetëra herë duke folur për të, e madje, edhe ata që më njohin më pak mund ta kenë parë në profilin tim në Instagram. Në fakt, këtë foto e veçojRead more

Një jetë pa fe

post image

A mund të arrihet një jetë e kënaqshme pa u pasur nevoja që të besojmë në një qenie supreme? Po. Shumë njerëz sot në botë janë ateistë dhe jetojnë nje jetë të mirë. Çfarë e përkufizon një jetë të mirë? A është ajo një jetë e mbushur me para, të mira materiale dhe një tëRead more

1 2