Të rrosh dhe të mos rrosh

post image

“Të rrosh a të mos rrosh”? është dilema e famshme hamletiane, e cila qarkullon që nga shekulli XVII e deri në ditët tona, nga ku merr iniciativën çdo dilemë e ngjashme e ndofta me një fije shakaje vihet në përdorim nga letrarë të thjeshtë apo nga vetë masat. Vetë ligjet e logjikës, bazat e hedhuraRead more